Ποιοι ειμαστε
Φαίνεται κοινότυπο αλλά πραγματικά αγαπάμε
αυτό που κάνουμε και θέλουμε και οι πελάτες μας
να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς.

gili web & design

Η Gili Web & Design είναι ένα δημιουργικό γραφείο που επεξεργάζεται και βρίσκει λύσεις για την καλύτερη προβολή της επιχείρισής σας. Είμαστε μια ομάδα από δημιουργικά, ενθουσιώδη άτομα με φρέσκιες ιδέες και πάθος για σχεδίαση. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε καλά. Με πολύ μεράκι σχεδιάζουμε μαζί με εσάς το λογότυπο που σας ταιριάζει. Το προσαρμόζουμε πάνω σε κάρτες και φυλλάδια για να σας διαφημίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και τέλος δημιουργούμε μια όμορφη, δυναμική ιστοσελίδα με responsive design για να κάνουμε την εμπειρία των πελατών σας άμεση και εύκολη απο οποιοδήπτε ψηφιακό μέσο (laptop,κινητό,tablet ή υπολογιστή)

Γιατι αγαπαμε αυτο που κανουμε

Είναι πολύ απλό. Κάνουμε ότι κάνουμε επειδή το αγαπάμε. Ενθουσιαζόμαστε με το να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να δημιουργούμε ποιοτικές συνεργασίες με πελάτες οι οποίοι είναι ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις, και έχουν την διάθεση να εμπλακούν στη δημιουργική διαδικασία.

creative ideasgili design plainweb design
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

   Τηλ.: 6984 468835 
   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   www.gili.gr

   ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ